Ty nejlepší služby v oblasti zámečnická pohotovost Praha už 24 let pro celé hlavní město i okolí. Profesionální přístup, skvělý tým zodpovědných odborníků vyučených v zámečnictví a transparentní ceny. Kvalitně, rychle, spolehlivě a výhodně – zámečnická pohotovost Praha. Otevíráme dveře a zámky hladce a rychle.

Ty nejlepší služby v oblasti zámečnická pohotovost Praha už 24 let pro celé hlavní město i okolí. Profesionální přístup, skvělý tým zodpovědných odborníků vyučených v zámečnictví a transparentní ceny. Kvalitně, rychle, spolehlivě a výhodně – zámečnická pohotovost Praha. Otevíráme dveře a zámky hladce a rychle.

Otevírání zámků Praha

Ty nejlepší spolehlivé a super-rychlé otevírání zámků Praha. Zvolte si zámečníky s 24 lety praxe a zkušeností. 100% dovednosti, maximální kvalita práce a transparentní ceny.

Otevírání zámků Praha – opravdu kvalitní zámečníci a profesionálové v jednom

Jsou tisíce různých situací, ve kterých se můžete ocitnout nechtěně a potřebujete je řešit co nejrychleji. Někdo sem tam zapomene, že nechal ve dveřích zevnitř svůj klíč a zabouchne si je. Jiný odejde spokojeně do obchodu a po návratu domů zjistí, že někde ztratil klíče. Otevírání zámků Praha od nás je nonstop servis s okamžitou dostupností našich služeb pro celou Prahu. Takže když se vrátíte z nákupu a nedokážete se dostat domů, my dorazíme dřív, než Vám roztaje zmrzlina v tašce. Otevírání zámků Praha je kombinace tří slov, která jsou opravdu velmi vyhledávaná. Setkáváme se s tím denně, otevíráme zámky, řešíme zalomené klíče ve dveřích, zaseknuté dveře i ztráty klíčů. Praha je ve využívání zámečnické pohotovosti na prvním místě v celém státě. Nenechte nic náhodě a zvolte si zámečníky, kteří se celý svůj život věnují zámečnickému řemeslu. A věnujeme se mu na té nejvyšší úrovni. Používáme nejmodernější technologii, která funguje na všechny nejnovější typy zámků a minimalizuje škody na Vašem majetku.

Otevírání zámků Praha – opravdu kvalitní zámečníci a profesionálové v jednom

Od kvality, po rychlost servisu a férové ceny, jsme nejlepší

Otevřeme uzamčené a zaseknuté zámky všeho druhu, odstraníme zalomené klíče v zámcích, uvolníme zaseknuté dveře a poskytneme Vám ty nejlepší profesionální služby pro celou Prahu a okolí. Otevírání zámků Praha je služba s 24 letou tradicí, která i Vám přinese rychle a flexibilně klid do stresových situací. Naše práce je vždy kvalitní a profesionální, což dokazuje dlouhodobá spokojenost našich klientů. Věříme, že naše zkušenosti a odborné znalosti Vám poskytnou jistotu a klid v každé situaci, kdy se ocitnete před zavřenými dveřmi nebo budete potřebovat rychlou pomoc. Poskytujeme 100%:

Nejen otevírání zámků Praha máme v naší nabídce služeb, řešíme také

Zabouchnuté dveře

Výměna všech druhů vložek a zámků

Zalomený klíč v zámku

Ztracené klíče

Oprava dveří a zámků po vloupání

Bezpečnostní poradenství

Otevírání zámků Praha – Vaše spokojenost přichází s naším servisem

24 leté zkušenosti v oblasti zámečnických služeb
Naše práce je kvalitní a spolehlivá
Pracujeme nonstop a rychle
Naše reference mluví jasnou řečí
Ovládáme nejnovější technologie
Naše komunikace je slušná a na úrovni

Potřebujete rychlou pomoc zámečníka? Volejte nás – nejlepší služby – rychlý servis

Kdo pracuje kvalitně, o chleba se nemusí bát. Přesto je konkurence v Praze velká, ne všechny zámečnické pohotovosti však mají dobré jméno. Zavoláte-li si zámečníka, například i kvůli otevření zámku, neumíte posoudit, zda jím odvedená práce je dostatečně kvalitní a zda nepoškodil Vaše dveře zcela zbytečně. Proto se rozhodněte pro firmu, která má svou tradici, má dobré jméno a ve které pracují celá ta léta zkušení a poctiví zámečníci. Pro profesionální a poctivý servis volejte našim odborníkům. Jsme k dispozici také právě v tomto momentě.

Již 24 let v Praze – jsme hrdí mistři zámečnictví

Recenze spokojených klientů

Jak se říká, papír vydrží. Skutečným výsledkem by však měla být spokojenost a špičkové webové stránky. Všechny recenze na této webové stránce jsou skutečné recenze klientů z profilu společnosti na Googlu.

FAQ

Jak rychle můžu očekávat Vaši dostupnost a příjezd na místo?

Standardně dokážeme zasáhnout na místě již do 30min. Ovlivnit to může někdy jen dopravní situace ve městě.

Zasekl se mi zámek na chatě u Prahy. Dovedete mi přijít pomoci i mimo město?

Ano, naši zámečníci pracují s rychlou dostupností i v okolí Prahy. Vždy k Vám vyšleme člověka, který je k Vám nejblíže.

Kde poskytujeme otevíraní zámků?

Naše služby poskytujeme klientům z Prahy a okolí:

  • Otevírání zámků Praha 1 (Josefov, Hradčany, Staré Město, Malá Strana, Nové Město, Holešovice, Vinohrady)
  • Otevírání zámků Praha 2 (Vinohrady, Vyšehrad, Nové Město, Nusle)
  • Otevírání zámků Praha 3 (Žižkov, Vinohrady, Vysočany, Strašnice)
  • Otevírání zámků Praha 4 (Lhotka, Hodkovičky, Braník, Krč, Michle, Podolí, Záběhlice, Nusle, Vinohrady), Kunratice
  • Otevírání zámků Praha 5 (Hlubočepy, Jinonice, Radlice, Košíře, Smíchov, Motol, Břevnov, Malá Strana), Slivenec
  • Otevírání zámků Praha 6 (Ruzyně, Liboc, Břevnov, Veleslavín, Vokovice, Dejvice, Střešovice, Bubeneč, Smíchov, Hradčany, Sedlec), Suchdol, Lysolaje, Nebušice, Přední Kopanina
  • Otevírání zámků Praha 7 (Bubeneč, Holešovice, Libeň), Troja
  • Otevírání zámků Praha 8 (Troja, Libeň, Karlín, Nové Město, Kobylisy, Bohnice, Čimice, Střížkov), Ďáblice, Březiněves, Dolní Chabry
  • Otevírání zámků Praha 9 (Vysočany, Libeň, Prosek, Střížkov, Hrdlořezy, Hloubětín)
  • Otevírání zámků Praha 10 (Vršovice, Vinohrady, Strašnice, Malešice, Hrdlořezy, Záběhlice, Michle, Žižkov)
  • Praha 11 (Chodov, Háje), Šeberov, Újezd u Průhonic, Křeslice
  • Praha 12 (Modřany, Komořany, Točná, Cholupice, Kamýk), Libuš
  • Praha 13 (Stodůlky, Nové Butovice, Třebonice, Jinonice), Řeporyje
  • Praha 14 (Kyje, Hostavice, Černý Most, Hloubětín), Dolní Počernice
  • Praha 15 (Horní Měcholupy, Hostivař), Dolní Měcholupy, Štěrboholy, Petrovice, Dubeč
  • Praha 16 (Radotín), Velká Chuchle, Lochkov, Zbraslav, Lipence
  • Praha 17 (Řepy), Zličín
  • Praha 18 (Letňany)
  • Praha 19 (Kbely), Čakovice, Vinoř, Satalice
  • Praha 20 (Horní Počernice)
  • Praha 21 (Újezd nad Lesy), Klánovice, Koloděje, Běchovice
  • Praha 22 (Uhříněves), Královice, Nedvězí, Kolovraty, Benice
  • Praha-Východ: Babice, Bašť, Borek, Bořanovice, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Brázdim, Březí, Čelákovice, Černé Voděrady, Čestlice, Dobročovice, Dobřejovice, Doubek, Dřevčice, Dřísy, Herink, Hlavenec, Horoušany, Hovorčovice, Hrusice, Husinec, Jenštejn, Jevany, Jirny, Kaliště, Kamenice, Káraný, Klecany, Klíčany, Klokočná, Konětopy, Konojedy, Kostelec nad Černými lesy, Kostelec u Křížků, Kostelní Hlavno, Kozojedy, Křenek, Křenice, Křížkový Újezdec, Kunice, Květnice, Lázně Toušeň, Lhota, Líbeznice, Louňovice, Máslovice, Měšice, Mirošovice, Mnichovice, Modletice, Mochov, Mratín, Mukařov, Nehvizdy, Nová Ves, Nový Vestec, Nučice, Nupaky, Odolena Voda, Oleška, Ondřejov, Oplany, Panenské Břežany, Pětihosty, Petříkov, Podolanka, Polerady, Popovičky, Prusice, Předboj, Přezletice, Radějovice, Radonice, Říčany, Sedlec, Senohraby, Sibřina, Sluhy, Sluštice, Strančice, Struhařov, Stříbrná Skalice, Sudovo Hlavno, Sulice, Svémyslice, Světice, Svojetice, Šestajovice, Škvorec, Štíhlice, Tehov, Tehovec, Úvaly, Veleň, Veliká Ves, Velké Popovice, Větrušice, Vlkančice, Vodochody, Všestary, Vyšehořovice, Výžerky, Vyžlovka, Zápy, Záryby, Zdiby, Zeleneč, Zlatá, Zlonín, Zvánovice
  • Praha-Západ: Bojanovice (Malá Lečice, Senešnice), Bratřínov, Březová-Oleško (Březová, Oleško), Buš, Černolice, Černošice, Červený Újezd, Číčovice, Čisovice (Bojov), Davle (Sázava, Sloup), Dobrovíz, Dobříč, Dobřichovice, Dolní Břežany (Jarov, Lhota, Zálepy), Drahelčice, Holubice (Kozinec), Horoměřice, Hostivice (Břve), Hradištko (Brunšov, Pikovice, Rajchardov), Hvozdnice, Choteč, Chrášťany, Chýně, Chýnice, Jeneč, Jesenice (Horní Jirčany, Osnice, Zdiměřice), Jílové u Prahy (Borek, Kabáty, Luka pod Medníkem, Radlík, Studené, Žampach), Jíloviště, Jinočany, Kamenný Přívoz (Hostěradice, Kamenný Újezdec, Žampach), Karlík, Klínec, Kněževes, Kosoř, Kytín, Lety, Libčice nad Vltavou, Libeř (Libeň), Lichoceves (Noutonice), Líšnice, Měchenice, Mníšek pod Brdy, Nučice, Ohrobec, Okoř, Okrouhlo (Zahořany), Ořech, Petrov (Bohuliby, Chlomek), Pohoří (Chotouň, Skalsko), Průhonice (Rozkoš), Psáry (Dolní Jirčany), Ptice, Roblín (Kuchařík), Roztoky, Rudná, Řevnice, Řitka, Slapy, Statenice (Černý Vůl), Středokluky, Svrkyně (Hole), Štěchovice (Masečín, Třebenice), Tachlovice, Trnová, Třebotov (Kala, Solopisky), Tuchoměřice, Tursko, Úholičky, Úhonice, Únětice, Velké Přílepy, Vestec, Vonoklasy, Vrané nad Vltavou, Všenory, Zahořany, Zbuzany, Zlatníky-Hodkovice (Hodkovice, Zlatníky), Zvole (Černíky)